Könyv a Te neveddel?

+1 recept


Narancsos bonbon

recept karácsony, narancsos bonbon
Hozzávalók:

1,5 dl narancslé
1 narancs reszelt héja
20 dkg porcukor
25 dkg vaj
30 dkg kókuszreszelék
25 dkg tejpor
mandulabél vagy porcukor a beforgatáshoz

Készítés:

A naracsot alaposan megmossuk, héját lereszeljük, levét kifacsarjuk.
A narancslét a porcukorral összeforraljuk. A t
űzről lehúzva beletesszük a vajat, elkeverjük és megvárjuk, míg kihűl.
Közben - ha mandulát használunk a forgatáshoz - fazékban kevés vizet felforralunk, a fazekat félrehúzzuk és beledobjuk a mandulabelet. Lefedjük és kb. 5 percig így pihentetjük. Lesz
űrjük és lehúzzuk a héját. Konyhai papírtörlőre tesszük és hagyjuk megszáradni.
A kih
űlt szirupba beletesszük a kókuszreszeléket és a tejport, összekeverjük és lefedve a hűtőbe tesszük.
Amikor a mandula megszáradt, apróra vágjuk és süt
őben megpirítjuk. A pirítás ideje alatt végig figyeljük, mert hirtelen megég. Kis tálkába öntjük.
A hideg masszából vizes kézzel falatnyi golyókat formálunk, és megforgatjuk a mandulabélben vagy a porcukorban.

Ha már tudsz főzni,
akkor ideje, hogy a család többi tagját is hagyd érvényesülni!
Csak ajándékozd meg őket a Kedvcsináló szakácskönyvvel:

Neked pihenést, nekik élményt és szórakozást nyújt!

Ha még sohasem próbáltál főzni,
pedig már 13 is elmúltál, itt az ideje,
hogy belevágj.

Hidd el, leesik a körülötted élők álla, ha meglátják mit műveltél…
…hát még, ha megkóstolják!!!

Csak győzd bezsebelni az elismeréseket!

könyv webáruház
Adventi naptár recept

A kedvcsináló szakácskönyvet kérheted névre szóló borítóval is.*



Nézd meg, hogyan néz ki a TE könyved!
*Névre szóló borító a készlet erejéig kérhető!