Könyv a Te neveddel?

Ha már tudsz főzni,
akkor ideje, hogy a család többi tagját is hagyd érvényesülni!
Csak ajándékozd meg őket a Kedvcsináló szakácskönyvvel:

Neked pihenést, nekik élményt és szórakozást nyújt!

Ha még sohasem próbáltál főzni,
pedig már 13 is elmúltál, itt az ideje,
hogy belevágj.

Hidd el, leesik a körülötted élők álla, ha meglátják mit műveltél…
…hát még, ha megkóstolják!!!

Csak győzd bezsebelni az elismeréseket!

könyv webáruház

+1 recept


Vendégváró

recept karácsony, vendégváró
Hozzávalók:

60 dkg sertéskaraj (lehet bármilyen hús)
bármilyen felvágott
kolbász
lilahagyma
baconszalonna

őrölt bors
mustár

A megsült húsra:
20 dkg gomba

Az öntethez:
4 dl tejszín
2-3 ev
őkanál paradicsompüré
10 dkg durvára vágott dió


Készítés:


A húst vékonyra szeleteljük fel, kissé klopfoljuk ki, enyhén sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát, majd az egyik oldalára kenjünk egy mokkáskanál mustárt.

Ezután az alufóliára helyezzük a következ
ő sorrendben a hozzávalókat:
Mustáros hús, 1-2 szelet felvágott, 1-2 szelet kolbász, karikára szeletelt lilahagyma, egy vékony szelet szalonna. Ezt ismételjük. Egy csomagba 4-5 szelet hús kerülhet úgy, hogy legalul és legfelül hús legyen. Csomagoljuk be a fóliát és kb. 1 óra hosszáig süssük forró süt
őben.

Míg a hús sül a gombát pároljuk meg sóval és borssal.

Az öntethez a tejszínt, a diót, a paradicsomlét keverjük össze.

Ha a hús megsült, óvatosan bontsuk ki a csomagot (forró!!!), és helyezzük t
űzálló tálra széthúzva a tartalmát. Szórjuk a tetejére a gombát, és öntsük nyakon az öntettel.

Adventi naptár recept

A kedvcsináló szakácskönyvet kérheted névre szóló borítóval is.*



Nézd meg, hogyan néz ki a TE könyved!
*Névre szóló borító a készlet erejéig kérhető!