Akik olvasták - vélemények a könyvről

Vélemények a könyvről
Nagyon tetszik a szővege! Bár én tudok főzni de ha lesz elég pénzem veszek kettőt belőle ! Egyet magamnak a szővege miatt jót nevettem rajta a másikat a barátnőmnek hogy nagy vigadásban tanuljon főzni amiről még lemaradt !

(Beata)
Hétfőn megérkezett a könyv, át is adtuk a kislányom keresztanyukájának, aki ma már főzött is belőle :).
Nagyon tuti, a legjobb, amit egy kezdő konyhatündér forgathat. Bár én már ismerem nagy részét a konyhai praktikáknak, azért szeretnék egyet kérni magamnak is. Tök jó a stílusa.

(V-né E. Beáta)
J. Goldenlane rajongó vagyok, így nem csoda, hogy rendesen meglepődtem azon, hogy az írónő a fantasy után szakácskönyv írásra adta a fejét. Naná, hogy megvettem a könyvet, és nem okozott csalódást. Goldenlane, mint mindig, most is hozta a formáját!

(Robi)
Az egyik barátnőmnek vettem meg a könyvet, aki sohasem főzött. Hiába biztattuk, ugrattuk, nem állt kötélnek. Amióta megkapta a Kedvcsináló szakácskönyvet, ki sem lehet rángatni a konyhából.

(V. Eszter)
Harminchat évesen az embernek ciki megkérni az ismerőseit, hogy tanítsák meg főzni. Én legalábbis szégyelltem odaállni eléjük. Meg persze nem is akartam, hogy tudják, hogy főzési analfabéta vagyok. Ezért örültem, amikor megtaláltam a könyvet. Mostmár a barátaimnak is szoktam főzni. Megérte megvenni.

(Hajni)
Már négy hónapja együtt laktunk a nőmmel, amikor kiderült, hogy azért nem főz soha semmit, mert nem tud. Én meg nem akartam olyan lányt elvenni feleségül, aki még a gyerekeinek sem tud kaját főzni, pedig Ritát nagyon szeretem. Aztán megláttam a Kedvcsináló szakácskönyvet, és megvettem. Vettem hozzá borítót is, a csajom nevével. Nem sértődött meg, hanem jót nevetett, amikor meglátta. Együtt tanultunk meg főzni.

(Tom)
Adventi naptár recept

A kedvcsináló szakácskönyvet kérheted névre szóló borítóval is.*Nézd meg, hogyan néz ki a TE könyved!
*Névre szóló borító a készlet erejéig kérhető!
Könyv webáruház